Først og fremst  selger vi moderne og effektive boliger til ulike målgrupper, men ikke bare...

Vårt viktigste produkt er boliger som selges til privatkunder som ønsker en ny bolig.
Vi erverver også tomteområder som vi senere utvikler og bygger ut.

I tillegg til tomte- og boligutvikling i selskap vi har eierandeler i, tar vi også på oss oppdrag hvor vi ivaretar utviklings- og byggeherrerollen for andre aktører.

Totalentreprise

Vi er med deg hele veien fra skisse av huset til et nøkkelferdig hjem. Vi elsker å utforme drømmehjemmet sammen med kunden. Sammen tegner vi huset og finner frem til praktiske løsninger. Interiørkonsulenten vår hjelper deg med valg av farger og innredning.

Du kan overlate alt til oss. Vi styrer underentreprenørene og har full kontroll på prosjektet.


Tilbygg og rehabilitering

Vi kan gjøre alt fra å bytte vinduer og balkongdører til å pusse opp boliger eller næringsbygg. I tillegg utfører vi murerarbeid. Hos oss kan du få hjelp til å tegne tilbygget og en ny planløsning. Hvis du ønsker mer plass eller vil gi hjemmet ditt et løft, kan vi hjelpe deg.


Interiørarkitekt

Tanja Gjelsvik er vår interiørarkitekt. Hun har lang erfaring med å hjelpe kunder å finne sin komplette interiørstil. Vi tilbyr interiørtjenester som fargevalg, møblering, kjøkkenløsning og romløsning. 


Byggevare

Byggtorget ligger i Solbjørgsdalen i Lonevåg på Osterøy. Vi doblet nylig størrelsen på butikken, og har et bredt utvalg av byggevarer. Hos oss finner du det meste du trenger til prosjektet ditt. Har vi ikke noe, hjelper vi deg å bestille det du trenger.